vrijdag 13 januari 2012

Verhuisd!

Jawel, Roy en ik zijn opnieuw verhuisd. Na bijna drie maanden in Jimbaran doorgebracht te hebben, werd het hoog tijd om verder te gaan. Zeker toen we merkten dat we vanaf de kerst steeds meer geld begonnen te missen. Inderdaad, hoe vertrouwd de omgeving ook kan aanvoelen, schijn kan bedriegen. We kenden de Hindoeïstische familie die het complex runde aardig goed na drie maanden, maar de schoonmaakster (die overigens geen deel uitmaakte van die familie) bleek uit een ander soort hout gesneden.

Dag huisje in Jimbaran
De huisbaas heeft ons het gestolen geld terug betaald, en wij hebben netjes onze laatste maandhuur afbetaald. Maar besloten toen toch om weg te gaan, we voelde ons daar helaas niet meer op ons gemak. Jammer, want deze familie was super lief en het was echt ons eigen stekje op Bali geworden!


Onze nieuwe kamer @ Berawa

Nu zitten we in Berawa (vlak bij Canggu) aan de west-kust. In dezelfde regio als waar we onze trip begonnen waren. Onze nieuwe kamer is wel een stukje luxer dan de vorige! Eindelijk een warme douche, een koelkast, een flatscreen tv met dvd speler, een breed bed (geen Indo-mensjes-formaat meer!), super snel internet en twee minuten lopen van het strand. Deze kamer hebben we gevonden doordat Roy Harlaar en Joyce  hier al een tijdje eerder zaten.

Surfje @ Berawa Beach
De afgelopen dagen heeft het bijna non-stop geregend en zijn de golven “aardig aan de maat” geweest. Meer tijd om mooie foto’s en video’s van Roy te schieten en om dan eindelijk aan de Yoga-training te beginnen! ;)

1 opmerking:

  1. Hey Sophie,

    Jammer van je vorige huisje dat het zo is gelopen,maar van de andere kant heb je nu een warme douche :),en een heel mooi huisje terug met een mooie entree met al die planten ervoor,ziet er echt super uit.
    Vind het ook een heel mooie surffoto van je,ziet er strak uit.
    Hoe is die genomen,vanuit een bootje ofzo?
    Hoop dat jullie het super naar jullie zin zullen hebben op je nieuwe stekkie,en spreken elkaar.

    groetjes ons

    BeantwoordenVerwijderen